Pages

Wednesday, February 11, 2009

salam..
lama aku tak menulis dalam blog aku nie... sejak aku balik dari bercuti di melaka,aku tak berkesempatan nak tuliss... or sebenar nya aku tak tau macam mana nak mula kan penulisan aku semula...
bercuti selama 3 ari 2 malam di melaka dengan wadi,amat lah penuh di manfaat kan dengan aktiviti yang menarik..
walaupun agak kelam kabut but kami dapat gak melawat ke tempat yang kami rancang dan untuk sepanjang perjalanan tue amat lah menyeronokan...rasa mcm nak g lagi jer hahahaha...
dengan kete sewa yang rock, hotel yang terpencil but klassik,makan2 yang murah dan sedap,tempat2 perlancongan yang menarik rasa nya kalo g sana lagi sekali kami kna tingal 4 ari lak dan kali nie nak jalan2 n pusing2 puas2... hahahahaha...
melaka... we are miss u...

3 comments:

  1. gambar kat dalam laptop lah..eca tulis dulu nanti baru letak pic k...
    banyak tue ada lah dalam 230 mcm tue hahahaah..

    ReplyDelete
  2. mn buah tgn tuk kamek!!! sentap!!

    ReplyDelete